Bu Blogda Ara

25 Haziran 2011 Cumartesi

Wimbledon 2011

Wimbledon'da merkez kortta bir final izlemeden ölmek yok. Hani finalde de Nadal - Federer - Djkovic 3 lüsünden 2'si olursa tadından yenmez. Tenis maceram 1 gün sürmüştü. Ertesi gün sağ tarafıma felç indiğini zannetmem ile zirvedeyken bırakma kararı almam çok uzun sürmedi. Raketim ve toplarım odamda kütüphanemin üzerinde durur, o bir günü yadeder dururum tenis maçlarını izlerken.
Wimbledon 125. yılını kutluyor bu sene. Federer kupayı alırsa 7 kez ile efsaneler arasına girecek. Daha önce 7 Wimbledon kazanan 2 tenisçi var. Sampras ve Renshaw. Diğer tarafta Nadal ve Djkovic. İngilizlerin 70 küsur yıllık özlemini gidermek isteyen İskoç Murray.

Gelelim çeyrek final tahminlerime. 8 de 6 olmazsa bırakırım bu işleri, gider bağcılık yaparım. O kadar net konuşuyorum.

Nadal - Berdych : Nadal bu maçın öncesinde Del Potro ile oynar. Del Potro da kazanırsa kupayı zerre üzülmem o derece severim kendisini. Arjantin  kontenjanından yer bulur gönlümüzde. Nadal - Berdych geçen sene finalde karşılaştı ve Nadal almıştı kupayı.

Murray - Monfils: Umrumda değil. Sevmem Anglo Saxonları. William Wallace severiz sadece.

Ferrer - Federer : Ferrer bu maçın öncesinde Tsonga ile oynar. Tsonga da kazanabilir. İyi bir oyuncu ama güven vermiyor Tsonga. Bizdeki Lincolne benzetirim. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Soderling - Djokovic: Yorumsuz.

125 yıl dedik Wimbledon'a. Kırkınar yağlı güreşlerimizin 650 küsur yılı oldu...Ahmet Taşçı'yı hatırlarım orda da :)












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder