Bu Blogda Ara

17 Ocak 2013 Perşembe

BABAMIN ARABASI





Babamın 28 yaşında kızı var,14 yaşında arabası.14 yıl aynı arabayı kullanmak nasıl birşeydir?
Teknik handikapları geç,rengi solar be arabanın.İlla ki yolda bırakması mı gerekir dedik dinletemedik.Defalarca değiştir artık dememize ragmen bir türlü ikna edemedik 98 modelle vedalaşmaya.98 dünya kupasından sonra 3 dünya kupası geçti,futbol yaşamına başlayanlar futbolu bıraktı.Otomobil sektörü desen artık aynalar katlanabiliyor,park sensörleri var:))


Temiz kalbi olanlar hisseder,içine doğar da derler ya,bizim de öyle bir annemiz var işte.Geçen hafta akşam üstü kar yağarken evde otururkene,şunu geçirmiş içinden."Kar yağışı sonrası yerler buzluyken arabayı kaydırıp bir yere vurursa arabayı değiştirmek zorunda kalır,son bir kez daha yaptırıyım biraz daha idare eder demez"


O saatlerde İstanbul'un diğer yakasında babam arabayı çalıştırır, camların karını temizlemek üzere arabadan iner. El frenini dona karşı korumak için çekmez ama vitesi de "R" de unutur.Araba kayar kayar kayar ve duvara toslar.Tampon ancak bagaj açılıp içindeki zamazingoya iple bağlanılarak yerden kaldırılabilir.
Hayatımızdaki en hayırlı kaza.Babamın yeni arabası var artık.

Ailecek yine babamı ikna edemedik ama arabayı takasa vermesin biz sopayla parçalayalım diye:))

15 Ocak 2013 Salı

Californication

Efsane döndü... 6.sezonunun piremiyeri pazar günü yayınlandı...bundan sonra kopar gider dostumuz Hank...Sonra 1 yıl daha bekle...

http://www.sho.com/sho/californication/home