Bu Blogda Ara

24 Eylül 2011 Cumartesi

1. Suç ve Ceza Film Festivali - 1st Crime and Punishment Film Festival

23-30 Eylül tarihlerinde İstanbul'da.Reklamını daha önce yapacaktım fırsat bulamadım.(Fırsat bulsam Us open(Federer icin yine bir ağıt) EuroBasket 2011 için neler döktürecektim olmadı)

Tekrar ediyorum 23-30 Eylül İstanbul'da.
80 tane film geliyor.hem kısa hem uzun metraj.Konuları başlıktakinden.

Film gösterimlerinin yapılacağı salonlar:
Nişantaşı City Life Cinema
İ.Ü. İletişim Fakültesi Sinema Salonu
Beyoğlu Sineması
Başakşehir Muhsin Ertuğrul Tiyatro Salonu

Bilet fiyatları çok komik. adult:6tl, student:4 tl, İ.Ü 'deki gösterimler ücretsiz.

Alın size eylül ayının son haftası için alternatif program.

LiVESCORE

iNTERNET SANSÜRCÜLERİ LİVESCORE.COM'U DA ENGELLEDİ. KINIYORUM.



SEBEP NE?BAHİS REKLAMI OLMASI MI? NİYE O ZAMAN BAHİS SİTELERİ HALA AÇIK ?



Hangi site livescore'un tadında olabilir ki? Hakkaten soğuyorum!

İBB

En üst lige çıkalı 5 ya da 6 sene oldu.Her sene bir önceki sezona göre daha fazla puan aldılar.Hep üstüne koydular.Bu durum sadece gecen sezon degisti.Bunun da sebebi Türkiye Kupasında finale yükselmeleriydi.Sonuçta büyük hedefe 1 adım kalmışken ligi nispeten boşlamaları anlaşılır bir sebep.
Çok bilmiş ulemalar der ki bu takımın arkasında belediye var.efendim benim vergimle takım kuruluyor,vatandaşın parası harcanıyor,şu bu oluyor.Ben bu durumdan cok memnunum.Futbol tutkunu ülke olarak adlandırıldığımız halde Süper Lige yaklaşık 20 seneden sonra ilk defa çıkan ordu ve mersin iy taraftarı bile kıç kadar stadı doldurmuyorsa,büyük şehirlerin taraftarının onca yatırıma ragmen ilgi göstermemesi devam ediyorsa,taraftarı olmadan,konsantrasyon sıkıntısını en cok yasama ihtimaline karsin her sene üstüne koyarak iyi top oynayan İBB takımı bırakalım belediye tarafından daha fazla desteklensin,bizde futbol aşkımızın dış güçler tarafından yerlerde süründürüldüğü şu günlerde biraz olsun zevk alalım.

Trabzon-Karabük maçı yerine Manisa-İBB maçını izleyelim.

*Manisa yine 10 kişi kaldı,abarttı.Kemal Özdeş(Ersun Yanal ekibinden) E.Y'ın G.Birliği dönemindeki vur kır kısmını örnek almayı bıraksa iyi olur.

20 Eylül 2011 Salı

nasıl unutmuşum..

en sevdiğim ve sıkılmadan dinlediğim grupların başında gelirdi...unutmuşum...hala şarkı paylaşmamışım, ayıp bana ayıp...bu adamlar süperdi...ilk parça strummer (RIP) için gelsin, 2. si simonon için...



düşmedim daha :)

kıyamet sende kop kopacaksan...