Bu Blogda Ara

28 Eylül 2012 Cuma

Aklım Takıldı

Bazen olur öyle, akıl takılması, tutulması olur. Karar veremezsin çünkü karar vermene engel olan senin içinde olduğun ama dışında olmaya çalıştığın etmenler vardır.
Bazen bir rüya görürsün, o kadar gerçektir ki uyandığında rüya devam ediyor sanırsın ya da gün boyu o rüyayı düşünüp bitmesini istemezsin...

En kötü karar kararsızlıktan iyidir demiş kim dediyse ama öyle olmuyor işte, o kadar rasyonel düşünemiyorsun her zaman...neyse bugün cuma, kritik kararlar verdim, beni ve ailemi etkileyebilecek kararlar...bir karar verdim ama bekleyip göreceğiz...

Ustalara saygı demiştik ya geçen sefer...ordan devam...

24 Eylül 2012 Pazartesi

Mondays In The Sun

Güneşli Pazartesiler ya da Los Lunes Al Sol...zor bir hafta başladı yine...yine pazartesi, y,ne motonlu maratonu...egolar, kaprisleri, bencillikleri, ben bilirimcilikler ve daha neler neler...ama her şeyin bir kırılma noktası var, ne anın, her olayın...her şey kendi içinde bir karşıtını da oluşturuyor mutlaka...




"Önemli olan Bizim Tanrı'ya inanıp inanmadığımız değildir...Önemli olan Tanrı'nın bize inanıp inanmadığıdır...Eğer inanmıyorsa hapı yuttuk demektir..."

23 Eylül 2012 Pazar

HAYATIN ŞOKU


 Heybeli'ye ilk defa gittim galiba.Rakı,balık sezonunu kapamaya gittik.Ada sakindi,güzeldi,keyifliydi.Daha da dışarıda oturulmaz.Bir ara sıkıldım bir tur yaptım.Gizlice dondurma yedim,berber dükkanı dikkatimi çekti.Şehirde binaların girişinde güvelik görevlisi,kamera,köpek gibi savunma önlemleri alınır ya orada hiç bir şey yoktu.Çekmiş gitmiş.Berber dükkanından neyi götürecekler demeyin,hem bulurlar hem de diğer dükkanlar da aynıydı.O konuda hala virgo bir yer olduğunu bilmek güzel.

Masadaki güzel sohbetin köşesinden bir şey paylaşıcam.Tanıdığımız birinin arkadaşının başına gelmiş.Belki onun da bir arkadaşına.3-4 kulaktan geldi yani bana.
Evlilik arefesindeki bayan arkadaşımız arkadaşlarıyla bizim bir türlü beceremediğimiz bekarlığa vedayı planlamış.(Olay umarım yurt dışında yaşanmıştır).Erkek ZENCİ dansçının sürpriz katılımıyla çok eğlenmişler.Evlenmişler  ve kızcağız(burada acıma duygusu başlıyor) hamilelik sürecine başlamış.Hastaneye gitmişler, doğum sonrası hemşire bebeği getirdiğinde bebeğin zenci olduğunu görmüşler.Bebek annesinin kocasına resimdeki gibi o sırada dil çıkarmış mı bilmiyorum ama koca pılını pırtını toplayıp daha onlar hastanedeyken sanırım çekmiş gitmiş.Kızı bir düşünseniz.Kocaya,anne babasına,arkadaşlarına karşı düştüğü durumu............O kızla tanışıp konuşmak,hayatının nasıl devam ettiğini,neler yaşadığını öğrenmeyi ve blogda paylaşmayı  çok isterim.