Bu Blogda Ara

11 Mart 2013 Pazartesi

Vasatlık Üzerine

Ne yazılabilir ki...Deniz Ensari çizerek yazmış işte...



10 Mart 2013 Pazar

CHECK UP

Kan vermek için odaya girdiğimde kızıl saçlı beyaz önlüklü kadın görevli hatırımı sordu.Cevap verdikten sonra kolumu sıyırmamı istedi.Sonra damarımı ararken elinizi yumruk yapın dedi.O sırada haliyle şişen pazuma dokundu.Dokunduğu sırada gözlerime baktı.Diyaloğa bakın:

Kadın: çalışıyor musunuz?
Ben: hayır çalışmıyorum,uzun zamandır çalışmıyorum( spor yapıp yapmadığımı sorduğunu düşünerek)
Kadın: sıkılmıyor musunuz evde oturmaktan? ( meğerse iş hayatımı sormuş ::)))

haliyle bozuntuya vermeyip yok,sıkılmıyorum dedim ama olayı idrak ederken ki mimiklerimi o da arkadaşlarına anlatmıştır heralde:))

değişik bir tipti. ikizler erkeğinin beynine girmek lazım cinsellik önemli değil falan dedi. önceki diyaloğun şaşkınlığıyla devam edemeyip onayladım.

Check up sonuçlarına göre yaşıycam. yazılara devam..


GÜREŞÇİ KULAĞI


Hayatımda dayanamadığım en iğrenç görüntü resimdeki görüntüdür.Olimpiyatlardan çıkartılmaya çalışılan ata sporumuz güreş branşının yıllarca mücadelelerini zevkle izledim.Sanıldığından çok daha zor olan bu sporda güreşçiler sürekli ellerini rakibinin ensesini atıp oyun kurmaya çalışırlar.Buna hazırlıklı rakip kafasını kaçırmak için geriye hamle yapar.Bu sırada el hep kulağa denk gelir.Güçlü adamın savurduğu el de şiddetli olur.Kulak kıkırdaktan oluştuğu için,kıkırdak tuz buz olup şişer ve iğrenç mide bulandırıcı bir hal alır.Kulak işitmesiyle ilgili bir engel oluşmaz ama görüntüye yardımcı hakemler hep bayrak kaldırır.

UÇAK HAVADİSLERİ

Seyahat sıklığından şikayet eden blog yazarlarına ithafen...

Geçenlerde Onurair 6.35 Trabzon uçağım, sis dolayısıyla 11.00'de kalktı.Önce uçağa aldılar.Ben hemen uyku moduma geçtim.Sonra rötarı anons ettiler ve uçaktan indirdiler.1 saat erteleye erteleye 11 ettiler.
İşin ilginç yanı 05.30'da ben alana gittiğimde bizim uçaktan 30dak sonra yine Trabzona gidecek THY uçağı çoktan rötarı yolcularına bildirmişti.Onur Air yetkililerini saçmalamamaya davet ediyorum.

Yanıma böyle zamanlarda kitap almaya çalışırım.Ne zaman kitap alsam kitap okumaya fırsatım olmaz.Ne zaman kitap almasam keşke alsaydım bak ne kadar zamanım vardı okumak için diye hayıflanırım.Bu sefer kitap almıştım ama niyeyse bu sefer çantamı bagaja vermeyi tercih ettim.Yine kitap okuyamadım.

Dönüş uçağında güzel bir organizasyona şahit oldum.Hosteslerin güzel olup olmadığına dikkat ederim.Dönüşteki trio oldukça başarılıydı.Yıllardır rastlamadım.Kalkıştan sonra 1.pilot yarım saatlik gecikmenin sebebini iniş sırasında kuş sürüsüne çarpma ve iniş takımlarına kuş girmesi olarak açıkladı.Sözünü bitirdi.Hemen sonra 2.pilot sözü aldı.Hosteslerden birinin son uçuşu olduğunu belirtip alkışlamamızı rica etti.Sonra özür dileyerek kendisi için şarkı çalmak istediğini söyledi. Yalın'ın romantik  bir şarkısı çalmaya başladı.Hostes şaşkın bir halde gülümseyip ne yapacağını bilemezken bizim pilot elinde kocaman kırmızı güllerle dolu bir buketle yanına geldi.Arkasında diğer hostes kırmızılı çikolatalarla.Gözümün önünde yüzüğü çıkardı taktı.Alkışlarla huzurumuzdan ayrıldılar.Pilot yakışıklıydı.Güzel bir çift oldular.

Hostes bir daha görünmedi :)