Bu Blogda Ara

15 Haziran 2012 Cuma

İnleyen Nağmeler 2...

"Bu yazı tek eşliliğe inananlar için uygun değildir, olumsuz olabilecek davranışlar içerir”
Sewgili Grobellaar, bloğu okuyan kadınları ve özellikle eski sevgililerimizi üzmeyelim. O yüzden 2. Erkek olmayı anlatalım en iyisi. 2. Erkek olmak en güzelidir. En iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını uzun yıllardır alıyorum biliyorsun. Kadınları Freud çözememiş ben mi çözeceğim arkadaş. Her kadın trajedisini paylaşacak birini arar. Herşeyiyle mutlu gözükebilir ama vardır bir Achilles Topuğu. Önemli olan neresi olduğunu tespit edebilmek. Bazısı eğlence arar, bazısı konuşmak, bazısı intikam, bazısı önem verilmek, çoğalt çoğaltabilirsen…
 Aramızda da şöyle diyaloglar geçer genellikle :
Kadın: Bugün onunla buluşacağım, gelemiyorum.
2. Erkek: Bak keyfine….
Kadın: Peki…
Bu iş bir süre sonra boka sarar. Çünkü sen rahatsındır. Karşı taraf rahatlığına özenir. Kaybedecek birşeyin yok nasıl olsa. Kuralları baştan çizmek önemli, herşeye ok ama duygusallığa yer yok. Her 2 tarafın da sınırları aşmaması gerekir. Bu bazen sıkıntı yaratabiliyor işte. Kadın iki kişi arasında kalabiliyor aslında çok gereksiz. Diğer tarafta standart bir ilişki yaşıyor, diğer tarafta da hakim olamadığı bir tarafa duyduğu ilgi giderek artıyor, sonra kararsızlık süreci başlıyor. Şunu hiç unutmayın hatun kısmı, 2. Erkeği elde ettikten sonra o ilişkiniz de sıradanlaşacak bir süre sonra. Gerçi bunların aynısı erkekler için de geçerli… Problemin çözümünü beraber olduğunuz kişi de değil kendiniz de arayın…
Ama artık ben de sıkıldım Grobellaar…Ne diyordu bir bar filozofu “ çok kadın, hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu”….
Zamparanın Ölümü 2’de Pamela ne güzel anlatıyor ama…..

12 Haziran 2012 Salı

MADONNA


Cem Yılmaz haklı.Hesap yapmamak mümkün değil. Madonna'ya 50bin kişi gelmiş olsa,bilet ortalaması 200tl olsa,10 milyon tl sadece bilet geliri.Artı gelirleri geçiyorum,daha fazlası ağrıma gidiyor.Bu paranın 5 milyonu kemiksiz Madonna'ya kalıyordur.Herşeyi bırak benimle amerikaya gel dese, gitmezsem şerefsizim:))

İlk iki gün çok hızlı tükenen biletlerden sonra üzüntü had safhadaydı ama ekstra bilet satacaklarına inancım da tamdı.Sıkı takiple kısıtlı görüş bölümünden bilet bulabildik.Kısıtlı görüş soru işaretiydi tabi acaba yer nasıldı,kazıklandık mı soruları zihinlerde yer etti.TT Arena'daki Bon Jovi tecrübesinden dolayı sahada ayakta olmayı pek istemiyordum zaten.Resimde gördüğünüz yerin tam karşısında tribünde biraz daha sağ taraftaydık.Yorucu olmadı.Perde, sahne gayet netti.Dürbünümüz de yanımızdaydı tabii.

Yeni albüm turnesi amacıyla yapılan organizasyonda söylenen şarkıların yarısı yeni olunca eşlik etmek zor oldu.Bunun dışında görülebilecek en iyi organizasyondu. A' dan Z' ye herşeyiyle mükemmeldi. Sahne,dekorlar,dansçılar.Konser değil müzikal bir şovdu.Memnun kalmayan 1 kişi bile olduğunu zannetmiyorum.Playback yapması bile önemli değildi.
Erkek dansçıların 20 cm ince topuklu ayakkabıyla dansı acayipti.Madonna'nın ip üzerinde yürümesi,niye bu kadar spor yapıyoru açıklıyordu.

Bir kez daha gördük ki konsantrasyonunu hiç kaybetmiyceksin.En bayık şarkı da bir an koptum,dürbün de yoktu o an ,memeyi açtı kaçırdık:)
20 yılda bir geldiği düşünülürse daha gelmez buralara ,firsati olan yurtdışında mutlaka madonnaya gitsin. Herşeyiyle değer.

İnleyen Nağmeler


"Bu yazı 13 yaş altı için uygun değildir,olumsuz olabilecek davranışlar içerir"

Sokağımız nezihtir.Bir wisteria lane değil belki ama yakındır.Adi suçlar yaşanmaz.Son bir ayda üst kat komşusunu iki kere polis ziyaret etti.Sanırım şikayet üzerine asayişi ber ve kemal etmeye geldiler.Kavga ediyorlar uzun zamandır.Bela falan okuyor kadın.Adam daha çok alttan alıyor.Zaten ikisine yan yana geldiklerinde bakınca ister istemez erkek tarafında oluyorsun.Bir sonradan görmüşlük var bu kadında.Ben alt kattan boş ol,boş ol,boş ol diyorum ama o da işe yaramıyor.

Pazar sabahı kalktım geceden kaydettigim nba dogu konferans 7.macimi izledim.Mezar ziyaretimizin biraz öncesinde otururken dışarıdan bağırışlar duymaya başladım.Kadının biri sokakta telefonda avaz avaz küfürediyor ama ne küfür.Küfürü severim,ağzım bozuktur ama bunları bir kadından duymak çok çirkin geldi.Ben de böyle mi görünüyorum dışardan diye düşündüm.Öyle görünüyorum diye küfürden vazgeçecek halimiz yok da (sinirlendirmeyin adamı) yine de bir duraksamadım degil.

Anladığım kadarıyla kadın sevgilisine küfrediyordu.

"Oyun mu oynuyoruz burda?"
"Git başkasını s.k"
"Gavat,dümbük"
"Senin ölmüş babanı ...."
"o.ç"
Bu sekilde yaklaşık 7-8 dakika inletti sokağı.Esmer bir kadındı.Teni bronzlaşmış.üzerinde siyah bir elbise,koyu uzun saçlar.Güneş gözlüğü de vardı.Daha çok 2.kadın gibiydi...

Rumble Fish burda al konuyu 2. kadınları anlat bize:)))

10 Haziran 2012 Pazar

Tenis Fena Halde Rumble Fish' e Benzer..

Ne kadar iyi tenis oyuncusu olursan ol, bilirsin ki her maç 20 - 40 arasında basit hata yaparsın. Çift hatalarla oyunu, seti hatta maçı da kaybedebilirsin. Tökezlersin, düşersin, raketini yere vurursun, rakibini alkışlarsın, seyirciye oynarsın, alkışlanırsın, yuhalanırsın...Maça çok iyi başlarsın, ilk 2 seti alırsın, maç bitti derken, maçı kaybedersin. Koskoca Roger, Rafa, Novak bu kadar basit hatalarla maç kaybederken Rumble Fish niye kaybetmesin. Çok çift hata yapmışım çokkkk...Ama önemli olan hatalarından ders almak. Son 28 Grand Slam finalinin 27'si Federer, Nadal, Djkovic arasında geçti. 4. isim Del Potro' ydu. Şimdi bu adamlar "ulan geçen maç karşımdaki adam şu kadar basit hata yaptı, ben her türlü yenerim yine" demezler değil mi? Sen niye beni basit hatalarımdan dolayı hükmen mağlup ediosun Pascal Maria? Belki kaybettiğim maç değil setti...

Vamos Rafa...