Bu Blogda Ara

22 Temmuz 2011 Cuma

Üçgenler

Geceye kaldığımız yerden devam edelim.Baslamısmıydık ki?Viski,şampanya,viski üçgeninde(nasıl üçgense) roof barda sapkali adamlar vardi sarki soyleyen.O muzik turunu bilmem sevmedim de.Kalabalıkın cogunu tanıyoruz.Biz bizeyiz yani.Yine uzuuuunnn zaman sonra karsilastigimiz bir kız arkımızla sohbete basladik.İcki,kız,sohbet.( al sana üçgen) Teoman'ın son albümünde "İstanbul" diye bir sarki var(zaten her albümde var istanbul) Sonlara dogru diyor ki "hersey bitsin unutmalı anıları,ağzımda ağzı,omzumda bacağı"...herseyi acik acik yazayım mı.çalıştırın saksıyı.
Yine hatırlamadığım bir sürü olay,fotoğraf,insanlar.Adam gibi iç be adam.Yine kamera goruntuleri korkusu.
İçki,kız,sohbet ucgenindeki icki ortadan kalkınca mesajlastık ve bugun cıktık.İyi gecti.İlginc.İyi gecmemesi gerekirdi.Hep oyle olur.Yine cikariz heralde.Cıkarız çıkarız,kafayı takmassam biseylere tabi.o engellerden koymazsam.biraz saskınım ya ben.

19 Temmuz 2011 Salı

Because i got high

http://http//youtu.be/WeYsTmIzjkw

Rumble Fish ağıtlar son bulacak merak etme.Bir el atsan da sarkiyi video haliyle izleyicilerle paylaşsam sadece linkle diil.Bilirsin beceriksizimdir.


budur...

18 Temmuz 2011 Pazartesi

SPA






Döndüm İstanbul'a perşembe.Cuma toparladım burdaki işleri.Pazar düğün sezonunun 5.si.Diğerleri kusura bakmasın ama bu dugun bir baska.9 kişilik kemik bir grubumuz vardir.Eskisiyle 15 yıl yenisiyle 10 yıl.Kardes gibiyizdir.Bu seferki onlardan birinin.(15) Birisi Amerika'dan kalktı geldi.Onun da best man'iydim.Ne konusma yapmıştım be.Bir ara anlatıyım onu da.



Cmtsi kapttım teli.Yeter artık iş dünyası,rahat bırakın dedim.1 fire vererekten 8 kişi sabah spaya gittik.Reklam olmasın iyi bir yer.Kapıdan girdim mavi gözler bana bakıp duruyor.Halbuki takım elbise de yok üstümde.Şort-tshirt,parmak arası terlik.Kafa takıldı tabi.Konuşmak lazım,es gecelim dedik,masaja,saunaya, konsantre olalım.Masaja 10 üzerinden 6,5 veririm digerlerine 7. Keyiften sonra eve gectik.Mangal,alkol,düğün tezahuratı.Düğünlerdeki ritüeldir bizim için tezahuratlar.Tribun cocugu olmanın faydaları.Yazarız,besteye uyarlarız,sahnede şov yapar,alkışı alırız.Bu sefer daha da uğraştık.Afroman'den because i high ' a uyarladık.Keyifli gündü ama akıl mavi gözlerde kalmadı değil.Kararveremedim,içimde kalacaktı.Ertesi sabah atladım arabaya geçtim karşıya otele.Güvenlik gelir birazdan siz lobbye gecin dedi.Beklerken heyecanlandım yine.Hep böyle olur zaten.O ana kadar rahat o anda stres.Güvenlikteki bayan anladı niyeti uzaktan işaret etti,belki yakıştırdı olmasını istedi.Bir iki dakika baktım,yanlış anlamayın halden meyve sebze alır gibi degil.Ardıgını bulmaya calısan yalnız adam gibi.ve kararımı verdim.Güvenlike ben baska zaman gelirim dedim.


Not:Resimdeki gibi 3 kişilik masaj istiyorum...

17 Temmuz 2011 Pazar

Dexter 6. Season......

şarkıyı kes...............................................................................
başla artık dex.


Grobelaar'a Ağıt..

“Böyle şeyler hep olmaz ki
Fırtınalar hava sakinken kopmalı”
Sikeyim şu üzerimdeki pesimistliği be JJJ Grobelaar hadi tatil be. Yeter açma yeni mağaza artık..Olympos, Dubrovnik, Türkbükü, hadi ama..Koparalım şu fırtınayı…En geç Ağustos’ta tatile çıkarım ben. Apaçi de olmaz mekanlarda, ohhhh….10 gün 15 gün..İzmir’de yaşayana Alaçatı tatil sayılmıyor pek.. Uzaklaşalım şuralardan… 24 saat içki içelim, üniversitedeki gibi. 19:00-05:00 yetmiyor yine.
O Alaçatıdayken ben Bağcılar’da… Bu mudur adalet? Bu mudur karma? Üzdüğüm herkesten tek tek özür dilesem? 40 gün İsa’nın çöl orucunu tutsam? Düzelir mi bir şeyler? Winter loverdım hep, summer lover olmak bana göre değil galiba?  Part time lover mı olsam yine yoksa? Mavi tur yapalım, dalalım, çıkalım, içelim, hang over mı? Sonuna kadar….
Bitmedi mi şu düğünlerin? Ben inadına gitmiyorum düğünlere? Evlenirsem altın takmasınlar, umrumda değil, altın takacaklar diye mi evleniyorum ya..Rumble Fish evlenecek de, aklında takılacak altınların sayısı olacak? Bull shit….Nabız yine sıfır….Geçen Perşembe eksiyi gördüm, sıfırlara takılmıyorum artık..

Not : Perşembe değil çarşamba gecesiymiş...Kafa o derece...

Şarkı mı: Smokie - Living Next Door To Alice :):))
Ceset mi ? 1 şişe Bacardi..

Bloody Mary

Ne güzel İzmir’e yerleşip, düzenli bir hayatım olacak diye hayal ederken İstanbul seyahatleri bitmek bilmemeye başladı. Alkol de tam gaz haliyle. Peki böyle nal gibi olup sabahları nasıl toparlıyoruz? Bloody Mary ile. Domates suyu votkasız tatsız tutsuz bir zamazingo. Uçak seyahatlerine ilk başladığımda içerdim domates suyunu. Başka da nerde kullanılır ki bu domates suyu. Ya uçakta ya da bloody marry de. Bunun dışında hiç içeni görmedim. Ama sabahları kahvaltı yapmak istemiyorsan tavsiye ederim.
Neyse gelelim bloody mary’e. Domates suyu (cappy olmalı içinde kerevizi biberi her nanesi var işte, birçok zahmetten kurtarıyor), votka, buz, biraz worchestershire sosu (adı çok pahalı gibi dursa da, 10-20 tl civarında bir şey, etle de iyi gider ayrıca), limon… ben biraz rom da eklerim ama sen ekleme henüz..İçtin mi bir bardak, ohhh çiçekkkkk…ne kahvaltı derdi, ne baş ağrısı….
Yok ben sabah sabah votka içemem diyorsan, votka koyma olsun sana Virgin Mary…ahahhaha….Afiyet olsun...



Pazar sabahı şarkımız da California Dreamin olsun...daha ne olsun...