Bu Blogda Ara

18 Kasım 2011 Cuma

EFSANE SÖZLER # 1

"EĞER BİR TAKIM KÜME DÜŞERSE FUTBOLCULAR GİDER, ADAMLAR KALIR".

PAVEL NEDVED


"CENNETTEKİ İLK ANTREMANINDA SAĞ AÇIĞA GEÇİP, SOL BEKTEKİ TANRI'NIN BAŞINI DÖNDÜRMÜŞTÜR.BANA TAKIMINDA BİR YER AYIRTMASINI ÇOK İSTERİM.BEST'İN TAKIMINDA TABİİ!! TANRI'NINKİNDE DEĞİL.

ERIC CANTONA


"İSTATİSTİK MİNİ ETEĞE BENZER.ÇOK ŞEY GÖSTERİR AMA ASIL GÖSTERMESİ GEREKENİ GÖSTERMEZ".

ALEX FERGUSON


"YILDIZLARLA ÇALIŞMAK ZOR DEĞİLDİR.ASIL ZOR OLAN DAHA AZ YETENİKLİ OLUP KENDİNİ YILDIZ SANANLARLA ÇALIŞMAKTIR"

GUUS HİDDİNK


"LİVORNO'YU EŞİMDEN DAHA ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLERLER.FAKAT ONU DA EN AZ LİVORNO KADAR SEVİYORUM"

CRİSTİANO LUCARELLİ

Beach House - You Came To Me

Sanki bu şarkıyı daha önce eklemişti siteye...kafam karıştı...

13 Kasım 2011 Pazar

Leyla İle Mecnun

Vaktimin çoğu laptopla ve mp3 ün kulaklığıyla geçtiğinden televizyona pek vakit kalmıyor. Galatasaray'ın maçları haricinde - Grobelaar gibi milliyetçi hassasiyetlerim de olmadığından milli maçları bile izlemem, Fenerbahçeli bir futbolcunun oynadığı bir takımın galibiyetine sevinmem söz konusu olamaz- televizyonla ilişkim, geceleri ışık olmadan uyuyamadığım için ışık etkisi yaratmaktan ibarettir. Amaaa uykuya dalmadan bir çok şeye de kulak misafiri olmuşumdur. Geceleri tekrarları yayınlanan birçok gündüz kuşağını ninni gibi dinlemişimdir.

Kış kendini hissettirdiğinde tv dizileri de herkesin gündeminde oluyor. Permalı İbrahimler, Kuzeyler Güneyler piyasayı silip süpürürken bizim gönlümüzdeki dizi de tabi ki Leyla ile Mecnun olacaktır. Yabancı dizileri de birkaçı hariç (Dexter ve Californication) haftalık takip etmem mümkün değil. İşte haftalık takip edebilme cesareti gösterdiğim 3. dizi de Leyla İle Mecnun. Tesadüfen tanışmamıza rağmen, olanca absürtlüğüyle kendisine bağlayan bu dizi, başlardaki temposu azalmasına rağmen gönlümdeki yerinden bir cm aşağı inmemiştir.

Sizlere tavsiyem bulun internetten 1. bölümünden itibaren izleyin. Henüz 31 bölüm oldu. Gerçi dizinin süresi gayet uzun, 70-80 dk ları buluyor, ama kesinlikle değer. Eklediğim video ise son bölüme ait, absürtlüğünden, gülmece öğesinden son derece uzak bir melodram öğesi taşımakta. Ama Leyla İle Mecnun da böyle işte. Kore sineması gibi. Türler üstü... gülmecenin de verdiği kadarıyla dramanın da ( ilk sezon finalinin son sahnesini hatırlayın) hakkını verebiliyor. İzleyin bu diziyi izleyin.

Not : "Herkesin bir yara izi vardır" mottosu üzerine bir yazı gelecek. Sadece biraz bekleyin lütfen. Bazı şeylerin geçmesi gerekiyor kendimce. Atlatayım yazılar kaldığı yerden devam edecek. Grobelaar futbol, basketbol, tenis acımıyor nasıl olsa. Biraz gündelik yaşantını anlat Grobelaar :)