Bu Blogda Ara

1 Aralık 2011 Perşembe

GEREKSİZ BİR DETAY

Rumble fish hatırlıyor musun bir gün metroda yürüyen merdivenden yukarı cıkarken ondeki cift yolu kapatmıştı.
arkadan telaşlı bir abi hızlıca soldan geçmeye çalışıp yol istedi.Ciftlerden erkek olanı kıza
"adama bak,hayatının 3te birini uyuyarak geçiriyor,şurda 3 saniye için yaptığı telaşa bak" gibi birşey söylemişti.o an çok mantıklı gelmişti.
Aradan belki 2-3 ay geçti,geçen gün aklıma geldi.Ulan zaten hayatının 3te birini uyuyarak geçiriyor,kalan zamanı en verimli şekilde geçirmek istiyor olamaz mı?

Sen ne diyosun?

GEÇTİĞİMİZ HAFTA

Zaman bulamamak,gündemi günü gününe yazamamak cok kotu.sanki gazeteciyim de okurlara sorumsuzluk yapıyorum,sanki bi tarafına takan var da beni:)olsun ilerde bunlar guzel gelicektir.amac bu.

Roger Federer geri geliyor.Harika bir sezon sonu turnuvası oynadı.Bebeler döküldü erkenden. Sezonu 3te 3 le kapadı ekselansları.Nadal'ı tokatlaması en güzeliydi.Tsonga Federer'e son 3 pazar kaybetti üstüste,adam tenisten soğur be.

Liverpool deplasmanda 15 günde iki kere tokatladı(günün kelimesi oldu) chelsea'yi.önce ligde sonra kupada(istemeye istemeye oynadılar).maxi rodriguez yeniden dogdu iki macta.Villas Boas seyirci baskısı konusunda ağlamış.
Man.city macı sonunda dalglish,mancini'yi ickiye davet etti(efsane görüntü)
http://www.youtube.com/watch?v=KH8kfD2nQ24

Aynı karede mancini'nin yerine villas boas'ı koyun. Dalglish" emzik veriyim mi mac sonunda ağlarsın" deseydi ne güzel olurdu ama.

Lokavtın çözülmesine üzüldüm.Nba'dekilerin Avrupaya kattıkları çok fazlaydı.İster istemez bir boşluk oluşacak.En önemlisi İstanbul'daki final foura geleceklerdi.
Nba'de normal sezonu boykot ediyorum.Playoff'lara kadar izlemiycem,gelsinler beni de çözsünler bakayım Derek Fisher ve David Stern ikilisi.

Rumble Fish gündelik yaşantı anlat demişsin.
Monoton işte.
pztsi-ps3-fifa2012
salı-poker
çarş-perş-euroleague abdi ipekçi
cmtsi-pazar-tt arena
geri kalan zamanlar sen,o,diğerleri yuvarlanıp gidiyoruz.

arkadaşın Murat'tı galiba,telefonda eleştirdi espriyle karışık anadolu,yemek yazma diye.bilmiyor ki ne kadar alınganım,hemen içime kapanırım.Adana,Malatya yemeklerini yazamadım:)))

GOODBYE GARY SPEED




GOODBYE GARY!










20 sene en ust duzeyde futbol kariyeri.yaklasik 630 mac sadece premier ligde.sonra da kendi ülkenin milli takım teknik adamlığı.harika bir kariyer.yerinde olmak isterdim.sonu hariç.

intihar eden insanları hep haklı bulmuşumdur.vardır geçerli bir sebepleri.sen ben anlamayız ama vardır.tükenmiş demek ki.çaresi kalmamış.


ben de ölünce soldaki gibi bir tablo istiyorum.kefenimin ucuna futbol topu koymayı unutmayın.

Chris Cornell - Like a Stone (unplugged)

Nerden geldin aklıma....




Eklemezsem Ayıp Olur :)

Gitmek istersen yol senin :))))))dur demeyiz...