Bu Blogda Ara

12 Haziran 2012 Salı

MADONNA


Cem Yılmaz haklı.Hesap yapmamak mümkün değil. Madonna'ya 50bin kişi gelmiş olsa,bilet ortalaması 200tl olsa,10 milyon tl sadece bilet geliri.Artı gelirleri geçiyorum,daha fazlası ağrıma gidiyor.Bu paranın 5 milyonu kemiksiz Madonna'ya kalıyordur.Herşeyi bırak benimle amerikaya gel dese, gitmezsem şerefsizim:))

İlk iki gün çok hızlı tükenen biletlerden sonra üzüntü had safhadaydı ama ekstra bilet satacaklarına inancım da tamdı.Sıkı takiple kısıtlı görüş bölümünden bilet bulabildik.Kısıtlı görüş soru işaretiydi tabi acaba yer nasıldı,kazıklandık mı soruları zihinlerde yer etti.TT Arena'daki Bon Jovi tecrübesinden dolayı sahada ayakta olmayı pek istemiyordum zaten.Resimde gördüğünüz yerin tam karşısında tribünde biraz daha sağ taraftaydık.Yorucu olmadı.Perde, sahne gayet netti.Dürbünümüz de yanımızdaydı tabii.

Yeni albüm turnesi amacıyla yapılan organizasyonda söylenen şarkıların yarısı yeni olunca eşlik etmek zor oldu.Bunun dışında görülebilecek en iyi organizasyondu. A' dan Z' ye herşeyiyle mükemmeldi. Sahne,dekorlar,dansçılar.Konser değil müzikal bir şovdu.Memnun kalmayan 1 kişi bile olduğunu zannetmiyorum.Playback yapması bile önemli değildi.
Erkek dansçıların 20 cm ince topuklu ayakkabıyla dansı acayipti.Madonna'nın ip üzerinde yürümesi,niye bu kadar spor yapıyoru açıklıyordu.

Bir kez daha gördük ki konsantrasyonunu hiç kaybetmiyceksin.En bayık şarkı da bir an koptum,dürbün de yoktu o an ,memeyi açtı kaçırdık:)
20 yılda bir geldiği düşünülürse daha gelmez buralara ,firsati olan yurtdışında mutlaka madonnaya gitsin. Herşeyiyle değer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder