Bu Blogda Ara

5 Haziran 2011 Pazar

"COME ON"

İlk oyunda Roger servis kırdığında arabalı vapura yeni binmistim.Laptop'un şarjı o an bitti.Eve geldiğimde 4-5 gerideydi, iki kere de set sayısı çevirdi gelişimin şerefine.Çok iyi tenis oynuyordu RF.Court Philippe Chatrier'de seyirci zaten yanındaydı.Üstüne Novak parmağını hakeme tehditkar biçimde sallayıp konsantresini de kaybedince ilk iki seti kazanması kolay oldu. Novak 43 maç önce RF'e yenilmişti.Yine aynı şeyi yaşamak üzereydi.Antipatik hareketlerine devam etmesinin yanında dirençli ve iyi de oynamaya başladı.Roger ise yine aşırı güven ve rahatlığın da devreye girmesiyle bocaladı ve yine bana tırnak yedirtti,kalp çarpıntısı yaşattı.Hava da gittikçe kararıyordu. 4.seti ND'in alması maçın ertesi güne sarkması demekti bu da en son istenecek seydi Federerciler için.Seti de kaybetmek üzereydi ama son oyunu cevirerek tie-breake gitti macı kazanarak özlediğimiz mutluluğu yaşattı.
İyi bir tenis maçıydı.Spikerimiz de tarafsızlığını kimi zaman koruyamadı ama haksız degildi cunku oyle puanlar kazandı ki RF. 3-5 kere "ooooo..federer" demek zorunda kaldı.hele ilk setteki Novak'ın fileden seken topuna oyle bir drop shot yaptı ki,top ikinci kez sekmeyecekti nerdeyse.

Federer'in hırsını eskiye göre daha fazla göstermesi, "Come on" tepkisini bolca vermesi,uyuyan devin uyanışını gösteriyor sanki.Yarın saat 16.00'da Nadal'la oynuyor.Yine cok iyi bir mac olcak.Fırsatı olan izlesin.

Apartman girişinde yazı asılı: Trafo bakımı sebebiyle pazar gunu 9.00-16.00 arası elektrik kesintisi olacaktır. Uzamasa bari.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder