Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2011 Cuma

Man Utd v.s Barcelona


Kimine göre Dünya Kupası finali,kimine göre Avrupa Şampiyonası Finali.Benim için en önemli en büyük kupa Şampiyonlar Ligi Finali.Son yıllarda olduğu gibi taraflar tanıdık.İkisiyle de gönül bağım yok.Tersine ezeli düşmanlarım.Birisi Barcelona.Taraflı tarafsız herkesi etkileyen büyüleyici bir futbol oynuyorlar.Kurulduğu günden beri karakteri hücüm oynamak olan takımları bile defansif oynamaya iten bir futbol anlayışları var.Diğeri Manchester United.20 senedir aynı istikrarla aynı yapıyla devam ediyorlar.Efsane adamları satıyorlar aynı sene efsane adam yaratıyorlar.En iyi takım oyununu oynayan iki takım.Haklarıyla finaldeler.

Finale giden yolda daha zorlu takımları eleyen takımın şampiyon olmasını tercih ederim.(gönül bağım yoksa tabi)
Grup maçlarını kenara bırakalım.
2.turda Barcelona Arsenal'i, Man Utd Marsilya'yı geçti.
Çeyrek Finalde Barcelona Shaktar'ı, Man utd Chelsea'yi
Yarı Finalde Barcelona Real Madrid'i, MAn Utd Schalke'yi.

Bu durumda Barcelona daha cok hakediyor benim gözümde.

2009 finalini hatırlayın.Bu iki takım finalde oynamıştı.Maçı 2-0 Barcelona kazanmıştı.Man Utd tarihinde bu kadar kişiliksiz futbol oynamamıştır.En zevksiz finaldi.Bu yüzden Alex Ferguson ve öğrencileri bize öncelikle güzel futbolu borçlular.(Javier Hernandez Balcazar'a dikkat diyorum)

Hayatta kendine hedef koymazsan ilerleyemezsin.Ferguson'un da yaptığı bu. Liverpool'u şampiyonluk sayısında geçeceğim diye 70'ine geldi.Başardı. Şimdiki hedef ikinci kez finalde Barca'ya kaybetmemek.Bunu da başaracağına inanıyorum.

28.05.2011 /cumartesi/ 21:45 star tv

1 yorum:

  1. Star 21:00-23:30 arasında Papatyam'ı yayınlacakmış...:):):)

    YanıtlaSil