Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2011 Cumartesi

RUHUNU ORTAYA KOY



Ne alakası var? Galatasaray ve takım ruhunu simgeleyen futbolcu Kazım mı? Bu mudur yeni sponsorluk anlasması yapan o buyuk markanın yaratıcı beyinlerinin seçtigi kisi.Yoksa tercihi klup yoneticilerine mi bıraktılar ve onlar mı bu gerizekalı seçimi yaptı?Bazı detaylar çok onemlidir.Seni daha buyuk yapmasalarda bu detaylar senin kuculmemeni saglar.Bulundugun yer en azından sana gore ve seni sevenlere gore tepelerde bir yerdeyse her adımın değerli ve dikkatli olmalı.Olay sadece 3 atmak,kupa kazanmak degil.



Kelepçeli seks fantezileri yaşayarak gündeme gelmek mesele degil ya da ezeli rakipte oynamış olmak.Ama takım ruhu baska birsey,takımın icin arman icin forman icin oynamak cok baska.Bunu yapacak adam degil Kazım,bizden biri de değil aslında.



Bu sözlerin bir kısmı aslında reklamdaki diğer adam Arda icin de gecerli.Ama kaptanlık pazubanduna olan saygımızdan dibe vurmayalım onu,yeteri kadar vurduk vuruyoruz. Son bir şans verelim bu sezon ama gercekten son.Kucuk macların bile buyuk futbolcusu olamadı hicbir zaman,zorlu bir deplasmanda da mac aldirmadı.Genel Menajeriyle tavla oynadı,baskanıyla el ense yaptı.Artık futbol zamanı.Sakatlanmaya bile hakkın yok.


O reklam yüzü olması gereken adam Servet'tir.Herşeye rağmen.

1 yorum:

  1. Servet mi ? Servet de eski fenerbahçeli değil mi ?
    Berbatovs...

    YanıtlaSil