Bu Blogda Ara

14 Kasım 2012 Çarşamba

Metin Kurt Yalnızlığı

Beyler merhaba,

Öncelikle eylülün birinde yapılan toplantıda imzalanan centilmenlik anlaşmasını hatırlatırım. Kendi aranızda tartışmayınız...Zaman bulduğumda size Metin Kurt efsanesini anlatacağım...

İnandığımız doğrular ve yaşadığımız haksızlıklar karşısında hepimize Metin Kurt yalnızlığı nasip olsun...


Allah Rahmet Eylesin Metin Kurt...






2 yorum:

  1. Sayende öğrendim bu güzel şarkıyı, çok teşekkürler Saint. Metin Kurt hakkında duymuştum bir şeyler, biraz okudum bugün, yine de senin anlatmanı bekliyorum onun efsanesini. Ben Lilith'i, sen Metin Kurt'u anlatacaksın, ikisi de yalnız karakterler, güzel benzerlik;)

    Yazıya "beyler" diye başlamışsın, parazit yapmayayım şimdi, hemen çekiliyorum huzurunuzdan;p
    ----

    Gitmeden; Allah rahmet eylesin, Metin Kurt'a, umarım öyle olur.

    p.s.: İkidir kelime doğrulaması giriyorum, lütfen kaldırın şu formaliteleri yahu, tam anlamıyla zahmet. Ne yazılan kelimeyi anlıyorum, ne de doğru düzgün yazabiliyorum. Yine siz bilirsiniz site sahibi olarak ama, yorum yapma isteğini alıyor insandan bu zorluklar, aklınızda olsun.

    YanıtlaSil
  2. Evet justine aslında ben de kitaprafinda efsaneden biraz bahsetmeye çalıştım, klavyemin döndüğü kadarıyla. kesmeşekerin "doğdum ben bu memlekette" albümü bir nevi metin kurta adanmıştır cenk taner tarafından. hatta kapakta metin kurtun bir fotosu var.
    beyler diye başlarken yazarları kastettim aslında ama ayrımcılığın her türlüsünün karşısında olduğumu biliyorsundur :) Lilithi bekliyorum.

    P.S. bahsettiğin konuyu rumblefishe aktardım. gerekli düzeltmeyi yapacak. biz de dünyanın yazısını yazıyoruz blogda okunuyor ama kimse yorum yapmıyor diye hayıflanıyorduk, demek ki hata bizdeymiş :)

    YanıtlaSil