Bu Blogda Ara

29 Mayıs 2011 Pazar

BARCELONA- CHAMPIONS LEAUGE CHAMPION



Büyüklerimiz anlatır, 60'ların Real Madrid'i,Benfica'sı, 70'lerin Ajax'ı, Bayern Münih'i, 80'lerin Liverpool'u, 90'ların Milan'ı. Di Stefano ne futbolcuydu.Eusebio'yu görmen lazımdı.Cruyyf efsaneydi.Beckanbauer,Kenny Dalglish süperdi.Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Pele'ydi.Hayır Maradona'ydı.


Görmediğim futbolcular,izlemediğim takımlar.Bana ne.Ben gördüğümü bilirim.Gelmiş geçmiş en iyi top oynayan takım Barcelona'dır.Yüzyılın takımıdır.Dünyanın gelmiş en büyük fuytbolcusu Messi'dir.Pele de Maradona da Messi'nin yanında hikayedir benim için.


En önemli kupa demiştik dünkü final için.(Rıdvan Hoca da hemfikirmiş).80 dakika oyunun tek hakimiydi Barca.Ferguson iyi futbol borcunu ödeyemedi .(ilk 10 dak oyle gostermisti halbuki). Bu yüzden başlıkta rakibin ismi ya da skor yer almıyor cunku haketmiyorlar.Uzatmaya ve penaltılara gitmeden gerçek bir galibiyetle kazandılar kupayı.


Bir futbolsever mutlaka İspanya'ya gitmeli.Barcelona'yı Nou Camp'ta izlemeli. En iyi top oynayan takımı en buyuk futbolcuyu çıplak gözle izlemeli.Tarihe tanıklık etmeli.Benim gibi Real Madrid'li olsa bile...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder