Bu Blogda Ara

24 Ekim 2011 Pazartesi

WTA CHAMPIONSHIP 2011-ISTANBUL



Dünya tenisinde çok gerilerdeyiz.Tenis sporunun varlığından beri haberdar olmayan milyonlarca insan olduguna eminim.Futbol kesmekesliğinin uzak tuttugu cok onemli ve zevkli sporlardandir tenis.Zengin sporu denir.Halbuki degil.Bir raket bir top karsinda da birisi olsun yeter.



Birçok kere belirtmisimdir tenis tutkumu.Dünyaya ikinci kez gelsem başarılı bir tenisçi olmak isterdim.Bu hayatta da yapmak istedigim seylerden biri tenis oynamak.Bir zaman bulsam hemen basliycam.Daha gencim,yaparım.


Ülkede tenisçi yetişmezdi son 5-10 seneye kadar.Simdi o konuda da yatırımlar var.Gençler cıkıyor yavas yavas.Marsel iyi ornek.Pemra,Çağla bu spora deger vermemiz gerektiğini ispatlıyorlar.Biraz daha sponsor desteklerinin artması gerekli.


Bu bağlamda salı günü başlayacak WTA CHAMPS 2011(kadınlar) cok önemli.Sezonu ilk 8 sırada tamamlyan tenisçiler için bir sezon sonu en buyugu belirleme turnuvası diyebiliriz.Prestij ve para ödülü cok fazla.Bu turnuvayı ülkeye kazandıran siyasilere ve tenis federasyonuna tesekkur etmek lazım.Onumuzdeki iki sene daha istanbul'da yapılacak.


Salı-Cuma arası grup macları var.Cmtsi yarı final Pazar final.Maclar Sinan Erdem'de.Biletlerimizi 20 gün öncesinden aldık.Bir dezavantaj var, hafta ici futbol ve basketbol macları denk geldi.Bilet alanalar umarım tercihlerini o yönde yapmayıp tenis izlemeye giderler.Diger maclar hep var ve olacak,ama bu turnuva cok onemli,bos tribunler olmamalı.Tüm dünya takip edecek.


Fikstur henuz belli olmadı,olunca paylasıcam.


Tenis federasyonunun internet sitesi de cok kotu.İlgilenenler icin biraz daha cezbedici,kolay ulasılabilir,bilgi dolu bir site yapılması lazım.Sitede bu turnuvaya cok az yer verilmis.


Tanıtımda dönen resmi koymuyorum çünkü resimlerdeki 3 kişi turnuvaya katılamıyor.

Aynı şeyi Panini de yapıyor.Cıkartmaları ocakta hazırlıyor,hazirandaki futbol turnuvalarında kadroların yarısı farklı oluyor.Bu işi de bir çözmeleri lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder